TRAINING CONCEPTS

Als coaching- en training unit heeft Genna geopereerd samen met grote trainingsinstituten maar ook individueel voor menigeen in privé-, sport- en werkomgeving.  GENNA trad en treedt als internationaal consultant en mastertrainer op voor bij uitstek innovatieve organisaties als Schwinn met zijn opzienbarende Johnny G. Spinning Cycling concepts, Nautilus met haar markt leidende strength trainingfilosofie en machine arsenaal, het Italiaanse TECA met haar varia aan circuit trainingsconcepten en kleinere maar even belangwekkende spelers als het Duitse Velio met haar unieke test-, meet en oefenconsole. 

TECA

Het creëren en in samenhang selecteren en inrichten van doelmatig en uiterst efficiënt ingerichte omgevingen waarin effectief en duurzaam kan worden geoefend in vitaal bewegen. Beschikbaar zijn langjarig bewezen training- en bewegingsconcepten van het Italiaanse TECA. 

TECA is de grondlegger van Smart Gyms Concepts die effectief en volledig trainen op klein vloeroppervlakte mogelijk maakt.

Als uitgangspunt is daar Switching, het unieke circuittrainingsconcept met acht tot tien snel te bedienen toestellen. Zij brengen het lichaam in staande en dus natuurlijke positie. Alle spieren, spiergroepen en spierketens komen aan bod in in te stellen intervalperiodes.

De keten kan worden uitgebreid met Absolute, zes bank-gelijke toestellen voor oefening van buik en lage rug zone. 

Meerdere opties zijn toe te voegen maar altijd is het verbazingwekkend te constateren hoe weinig ruimte benodigd is.

VELIO

Voor een wetenschappelijke toets is er het Duitse Velio, een uniek 3D test- en meetconsole dat een scherp oefenprotocol uitrolt gericht op de actuele kwaliteit van de 5 grond motorische mensvaardigheden. Met deze analyse kan gericht worden getraind. Her-testen geven beeld aan vooruitgang. Velio geeft ook diverse doe-het-zelf spelen ter verbetering van balans, controle, flexibiliteit en reactiesnelheid.