TRAINING & COACHING

Zowel in groepsverband als één op één streven wij samen naar een volledige inzet van de natuurlijke krachten van de mens. Dit gebeurt steeds binnen een combinatie van (fysieke) training en (mentale) coaching.

TRAINING

Binnen het onderdeel fysieke training draait het om het vergroten van de belastbaarheid met  spierbelastende- en cardiovasculaire oefening in reflectie op dagelijks-, werk- en sportief leven. Sterker of groter worden is niet de inzet maar er gaat zeker één en ander veranderen. In je kracht komen, daar gaat het om. Weer leren gebruik maken van jouw eigen grond motorische vaardigheden kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, balans en lenigheid.

COACHING

Het leren omgaan met als belemmerend ervaren belasting door anderen in privé en/of werkomgeving. Het is oefening in een andere aanpak die vaak dichterbij is dan gedacht. Focus ligt op het weer rechtmatig bewoner worden van jouw lichaam en geest. Wat men van jou verwacht als het gaat om prestatie, inzet, begrip en ook uiterlijk en maten van lichaamsgewicht, wordt uitdagend in plaats van hinderlijk en belemmerend.